Запечені курячі грудки з персиками і сиром


Оригінальний рецепт найсмачнішої курячої грудки, запеченої з скибочками персиків і сиром.

Інгредієнти

  • 2 шт.

    — курка (філе грудки)

  • 1 банку

    — персик (консервовані)

  • 4 скибочки

    — сир (твердий)

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 гілочка

    — розмарин (свіжий)

  • за смаком

    — перець (чорний і червоний)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Філе грудок розрізаємо навпіл, посипаємо сіллю і перцем. Викладаємо підготовлені шматки в гаряче масло і швидко обсмажуємо на сильному вогні з 2-х сторін, щоб запечатати соки всередині.


    Викладаємо підсмажені шматки у форму.


    Консервовані персики нарізаємо скибочками і викладаємо по 4-5 шт. на курячі шматки.


    Накриваємо персики скибочками сиру.


    Вливаємо в масло після курки компот з банки з персиками (200 мл) і доводимо до кипіння.


    Вливаємо гарячу рідину з маслом форму і додаємо розмарин.


    Відправляємо курочку під оригінальною шубкою в духовку при 200 градусах і запікаємо ароматне блюдо 25-30 хвилин.

    Подаємо ароматні курячі шматочки гарячими з улюбленим гарніром. Приємного апетиту!