Оригінальний рецепт найсмачнішої курячої грудки, запеченої з скибочками персиків і сиром.
Інгредієнти
-
2 шт.
— курка (філе грудки)
-
1 банку
— персик (консервовані)
-
4 скибочки
— сир (твердий)
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
1 гілочка
— розмарин (свіжий)
-
за смаком
— перець (чорний і червоний)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Філе грудок розрізаємо навпіл, посипаємо сіллю і перцем. Викладаємо підготовлені шматки в гаряче масло і швидко обсмажуємо на сильному вогні з 2-х сторін, щоб запечатати соки всередині.
Викладаємо підсмажені шматки у форму.
Консервовані персики нарізаємо скибочками і викладаємо по 4-5 шт. на курячі шматки.
Накриваємо персики скибочками сиру.
Вливаємо в масло після курки компот з банки з персиками (200 мл) і доводимо до кипіння.
Вливаємо гарячу рідину з маслом форму і додаємо розмарин.
Відправляємо курочку під оригінальною шубкою в духовку при 200 градусах і запікаємо ароматне блюдо 25-30 хвилин.
Подаємо ароматні курячі шматочки гарячими з улюбленим гарніром. Приємного апетиту!