Запечена бруква


Простий рецепт смачного гарніру з брукви: запечені шматочки в духовці і перемішані з бальзамічним оцтом.

Інгредієнти

  • 4 шт.

    — бруква (500-550 гр.)

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія (оливкова)

  • 1 ст. л.

    — оцет (бальзамічний)

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Для приготування брукви ставимо за духовку на 220 гр. і ретельно промиваємо коренеплоди.


    Очищаємо брукву ножем.


    Нарізаємо підготовлені коренеплоди брукви кубиками середнього розміру.


    Викладаємо кубики брукви на деко з папером, посипаємо сіллю, перцем і скроплюємо маслом.


    Відправляємо ароматну брукву в духовку на 30-40 хвилин, поки шматочки всередині не стануть м’якими, а зверху хрусткими.

    Смачну брукву перемішуємо з бальзамічним оцтом і подаємо. Приємного апетиту!