Простий рецепт смачного гарніру з брукви: запечені шматочки в духовці і перемішані з бальзамічним оцтом.
Інгредієнти
-
4 шт.
— бруква (500-550 гр.)
-
2 ст. л.
— рослинна олія (оливкова)
-
1 ст. л.
— оцет (бальзамічний)
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Для приготування брукви ставимо за духовку на 220 гр. і ретельно промиваємо коренеплоди.
Очищаємо брукву ножем.
Нарізаємо підготовлені коренеплоди брукви кубиками середнього розміру.
Викладаємо кубики брукви на деко з папером, посипаємо сіллю, перцем і скроплюємо маслом.
Відправляємо ароматну брукву в духовку на 30-40 хвилин, поки шматочки всередині не стануть м’якими, а зверху хрусткими.
Смачну брукву перемішуємо з бальзамічним оцтом і подаємо. Приємного апетиту!