Закуска «Міні-картопля»


Оригінальна закуска з міні картоплі, сметани та цибулі шніт.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — картопля (невеликого розміру)

  • 100 мл.

    — сметана

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль (морська)

  • — зелена цибуля (шніт для прикраси)

Рецепт приготування

    Розігріваємо духовку до 190 градусів.

    Ретельно моєму міні картоплю і сушимо. Викладаємо у велику миску.

    У миску з картоплею додаємо рослинне масло і посипаємо морською сіллю. Добре перемішуємо.

    Міні картоплю викладаємо на деко, відправляємо в духовку. Запікаємо міні картоплю протягом 1 години.

    Охолоджуємо готовий міні картоплю протягом 10 хвилин, а потім на кожній бульбі робимо глибокі хрестоподібні надрізи і трохи розкриваємо.

  • Викладаємо надрізаний картоплю на тарілку, кожен бульба додаємо одну чайну ложку сметани, зверху додаємо нарізаний цибуля шніт і подаємо.

    Приємного апетиту!