Простий рецепт смачних макаронів, варених з фаршем і печерицями в бульйоні.
Інгредієнти
-
450 гр.
— м’ясний фарш (яловичий)
-
450 гр.
— печериці
-
220 гр.
— макарони (або локшина)
-
1/4 склянки
— сметана
-
1 ст. л.
— томатна паста
-
3 склянки
— бульйон (м’ясний)
-
1 ст. л.
— мука
-
2 гілочки
— петрушка
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Готовий яловичий фарш з перцем і сіллю обсмажуємо в олії, поки рідина не випарується.
Додаємо в обсмажений фарш, чисті нарізані гриби і смажимо 3-4 хвилини. Додаємо томатну пасту, борошно, перемішуємо і смажимо 1 хвилину.
Викладаємо сухі макарони в каструлю до фаршу і грибів. Вливаємо бульйон, накриваємо і варимо на повільному вогні після закипання 10-12 хвилин.
У ароматні макарони з фаршем і грибами додаємо сметану, сіль, перець, перемішуємо і доводимо до кипіння.
Посипаємо ароматні вершкові макарони петрушкою і відразу подаємо. Приємного апетиту!