Смачні зрази з свинячого фаршу з начинкою з шматочків солодкого перцю і ріпчастої цибулі.
Інгредієнти
-
500 гр.
— м’ясний фарш (свинячий)
-
1 шт.
— перець (великий солодкий)
-
2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 скибочка
— хліб (білий)
-
1 шт.
— куряче яйце
-
1 ст. л.
— томатна паста
-
1 ст. л.
— сметана
-
1 шт.
— бульйон (м’ясний)
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
1/2 ч. л.
— коріандр (мелений)
-
1 ч. л.
— паприка
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Очищені перець з цибулею нарізаємо на тонкі довгі скибочки. Обсмажуємо підготовлені скибочки овочів в маслі (2 ст. л.) до м’якості. Солимо.
У мисці змішуємо готовий свинячий фарш з розм’якшеним хлібом у воді, яйцем, сіллю, коріандром і паприкою.
Ділимо підготовлений ароматний фарш на 6 частин і розминаємо в коржі. Викладаємо посередині м’ясних коржів підготовлену начинку з перцю і цибулі. Звертаємо в котлети.
Підготовлені зрази з овочами швидко обсмажуємо до золотистого кольору, додаємо томатну пасту, вливаємо воду (400 мл) і викладаємо бульйон (за бажанням).
Тушкуємо зрази накритими 20 хвилин, додаємо сметану, варимо ще 5 хвилин і знімаємо зрази з вогню.
Подаємо ароматні зрази гарячими з розсипчастим рисом. Приємного апетиту!