Тушковані зрази з начинкою з овочів


Смачні зрази з свинячого фаршу з начинкою з шматочків солодкого перцю і ріпчастої цибулі.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — м’ясний фарш (свинячий)

  • 1 шт.

    — перець (великий солодкий)

  • 2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 скибочка

    — хліб (білий)

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 1 ст. л.

    — томатна паста

  • 1 ст. л.

    — сметана

  • 1 шт.

    — бульйон (м’ясний)

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1/2 ч. л.

    — коріандр (мелений)

  • 1 ч. л.

    — паприка

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Очищені перець з цибулею нарізаємо на тонкі довгі скибочки. Обсмажуємо підготовлені скибочки овочів в маслі (2 ст. л.) до м’якості. Солимо.


    У мисці змішуємо готовий свинячий фарш з розм’якшеним хлібом у воді, яйцем, сіллю, коріандром і паприкою.


    Ділимо підготовлений ароматний фарш на 6 частин і розминаємо в коржі. Викладаємо посередині м’ясних коржів підготовлену начинку з перцю і цибулі. Звертаємо в котлети.


    Підготовлені зрази з овочами швидко обсмажуємо до золотистого кольору, додаємо томатну пасту, вливаємо воду (400 мл) і викладаємо бульйон (за бажанням).


    Тушкуємо зрази накритими 20 хвилин, додаємо сметану, варимо ще 5 хвилин і знімаємо зрази з вогню.

    Подаємо ароматні зрази гарячими з розсипчастим рисом. Приємного апетиту!