Тушковані свинячі ребра з картоплею


Відмінний рецепт смачних свинячих ребер, тушкованих в одній сковороді з картоплею і цибулею. Для збереження соковитості ребер і хрусткої скориночки картоплі цю страву краще готувати в сковороді вок.

Інгредієнти

  • 500 гр.- свинина (ребра)
  • 5 шт.- картопля
  • 4 шт.- цибуля ріпчаста
  • 100 мл.- рослинна олія
  • 1 ч. л.- коріандр (мелений)
  • за смаком- перець (мелений)
  • за смаком- сіль

Рецепт приготування

Свинячі ребра розрізаємо на шматки (кожне ребро окремо), посипаємо сіллю, перцем і обсмажуємо на сильному вогні в сковороді вок (в олії) 10 хвилин, щоб закрити соки всередині.


В олії після свинячих ребер обсмажуємо нарізану півкільцями цибулю і виймаємо.


Очищену картоплю нарізаємо на 2-3 частини, посипаємо сіллю, перцем і викладаємо в масло після лука. Обсмажуємо ароматну картоплю з усіх боків 10-12 хвилин. Прибираємо з вока.


З пательні вок видаляємо масло, на дно викладаємо смажений цибулю, навколо розкладаємо обсмажені ребра і в середину викладаємо підготовлену картоплю. Вливаємо 1 чашку води (краще бульйону), накриваємо вок і тушкуємо ароматне блюдо на повільному вогні 60 хвилин. За 15 хвилин до приготування посипаємо ребра і картоплю меленим коріандром. Якщо рідина швидко википає, вливаємо ще воду або бульйон.

Готові ароматні ребра викладаємо на велику тарілку посередині, навколо додаємо цибулю, картоплю, посипаємо зеленою цибулею і подаємо з коханим овочевим салатом. Приємного апетиту!