Відмінний рецепт смачних свинячих ребер, тушкованих в одній сковороді з картоплею і цибулею. Для збереження соковитості ребер і хрусткої скориночки картоплі цю страву краще готувати в сковороді вок.
Інгредієнти
- 500 гр.- свинина (ребра)
- 5 шт.- картопля
- 4 шт.- цибуля ріпчаста
- 100 мл.- рослинна олія
- 1 ч. л.- коріандр (мелений)
- за смаком- перець (мелений)
- за смаком- сіль
Рецепт приготування
Свинячі ребра розрізаємо на шматки (кожне ребро окремо), посипаємо сіллю, перцем і обсмажуємо на сильному вогні в сковороді вок (в олії) 10 хвилин, щоб закрити соки всередині.
В олії після свинячих ребер обсмажуємо нарізану півкільцями цибулю і виймаємо.
Очищену картоплю нарізаємо на 2-3 частини, посипаємо сіллю, перцем і викладаємо в масло після лука. Обсмажуємо ароматну картоплю з усіх боків 10-12 хвилин. Прибираємо з вока.
З пательні вок видаляємо масло, на дно викладаємо смажений цибулю, навколо розкладаємо обсмажені ребра і в середину викладаємо підготовлену картоплю. Вливаємо 1 чашку води (краще бульйону), накриваємо вок і тушкуємо ароматне блюдо на повільному вогні 60 хвилин. За 15 хвилин до приготування посипаємо ребра і картоплю меленим коріандром. Якщо рідина швидко википає, вливаємо ще воду або бульйон.
Готові ароматні ребра викладаємо на велику тарілку посередині, навколо додаємо цибулю, картоплю, посипаємо зеленою цибулею і подаємо з коханим овочевим салатом. Приємного апетиту!