Відмінний рецепт приготування смачної страви з помідорів, цукіні, баклажанів та курячих яєць.
Інгредієнти
-
5 шт.
— помідори
-
1 шт.
— цукіні
-
1 шт.
— баклажан
-
4 шт.
— куряче яйце
-
1 ст. л.
— томатна паста
-
4 пір’їнки
— зелена цибуля
-
2 зубчики
— часник
-
4 гілочки
— базилік
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
2 ст. л.
— оцет (бальзамічний)
-
1/2 ч. л.
— цукор
-
за смаком
— прованські трави
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Прикрашаємо базиліком і подаємо.
Приємного апетиту!
Цукіні нарізаємо кільцями. Помідори та баклажани на невеликі шматочки. Часник пропускаємо через прес. Базилік нарізаємо соломкою, зелену цибулю кільцями.
У глибокій сковороді розігріваємо олію, викладаємо цукіні і баклажан. Обсмажуємо до напівготовності.
Додаємо до баклажана і цукіні зелений лук, часник, томатну пасту, помідори, оцет, базилік і 200 мл води. Приправляємо сіллю, перцем, цукром і сушеними травами Провансу. Доводимо до кипіння, накриваємо кришкою і тушкуємо протягом 7 хвилин на слабкому вогні.
Потім робимо в тушкованих овочах чотири поглиблення і виливаємо в кожне по одному яйцю. Накриваємо кришкою і варимо ще 6-7 хвилин на слабкому вогні, поки яйця не приготуються.