Запашні соковиті курячі шматочки, попередньо обсмажені і тушковані з великою кількістю часнику.
Інгредієнти
-
8 шт.
— курка (стегно)
-
40 зубчиків
— часник
-
1 ст. л.
— мука
-
2 ст. л.
— вершкове масло
-
1 ст. л.
— чебрець
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Промиті курячі стегна висушуємо паперовими рушниками. Натираємо сіллю і викладаємо підготовлені стегна в розтоплене масло шкірою вниз.
Обсмажуємо стегна з 2-х сторін до золотистого кольору по 2-3 хвилини і прибираємо з сковороди.
Очищені цілі зубчики часнику викладаємо в масло після стегон і обсмажуємо 4-5 хвилин, зубчики не повинні підгоріти.
Додаємо в часник борошно, перемішуємо і вливаємо 1,5 чашки води.
Доводимо часниковий соус до кипіння, викладаємо обсмажені стегна і посипаємо чебрецем.
Накриваємо ароматні шматочки і тушкуємо на слабкому вогні 25-30 хвилин.
Подаємо часникові курячі стегна гарячими з гарніром. Приємного апетиту!