Простий рецепт ароматної тушкованої картоплі без м’яса з паприкою, відмінно підійде як гарнір.
Інгредієнти
-
1 кг.
— картопля
-
1 шт.
— ріпчаста цибуля (великий)
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
1 ст. л.
— паприка
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Картопля з цибулею очищаємо і промиваємо.
Підготовлену картоплю нарізаємо крупно.
Цибулю крупно нарізаємо, подрібнюємо у блендері або дрібно нарізаємо.
У гаряче масло викладаємо підготовлений подрібнену цибулю.
Додаємо паприку і обсмажуємо.
Викладаємо в червоний обсмажену цибулю скибочки картоплі і перемішуємо.
Солимо, перечимо і вливаємо воду, щоб вода покривала картоплю. Накриваємо ароматне блюдо і тушкуємо на середньому вогні 10-15 хвилин.
Потім знімаємо кришку і тушкуємо ароматне блюдо, поки картопля не стане м’яким.
Подаємо ароматну картоплю як гарнір або окремо з зеленим цибулею. Приємного апетиту!