Відмінний рецепт найсмачнішої тушкованої капусти з грибами печерицями, паприкою і соєвим соусом.
Інгредієнти
-
300 гр.
— капуста (білокачанна)
-
250 гр.
— печериці
-
1/2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
2 зубчики
— часник
-
30 мл.
— вино (біле)
-
2 ст. л.
— соєвий соус
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
1 ч. л.
— паприка
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Капусту нарізаємо невеликими шматочками.
Печериці промиваємо та нарізаємо скибочками.
Очищений цибулю нарізаємо півкільцями, часник дрібно.
На олії обсмажуємо цибулю.
Додаємо підготовлений часник і смажимо 1 хвилину.
Додаємо скибочки печериць і смажимо 2-3 хвилини.
Викладаємо підготовлені шматочки капусти, вливаємо вино, соєвий соус, додаємо паприку і трохи солі. Тушкуємо ароматну капусту, поки не стане м’якою і рідина не випарується. Пробуємо на сіль.
Подаємо смачну капусту з грибами гарячої з петрушкою або кропом. Приємного апетиту!