Тушкована капуста з грибами і соєвим соусом


Відмінний рецепт найсмачнішої тушкованої капусти з грибами печерицями, паприкою і соєвим соусом.

Інгредієнти

  • 300 гр.

    — капуста (білокачанна)

  • 250 гр.

    — печериці

  • 1/2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 2 зубчики

    — часник

  • 30 мл.

    — вино (біле)

  • 2 ст. л.

    — соєвий соус

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ч. л.

    — паприка

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Капусту нарізаємо невеликими шматочками.


    Печериці промиваємо та нарізаємо скибочками.


    Очищений цибулю нарізаємо півкільцями, часник дрібно.
    На олії обсмажуємо цибулю.


    Додаємо підготовлений часник і смажимо 1 хвилину.


    Додаємо скибочки печериць і смажимо 2-3 хвилини.


    Викладаємо підготовлені шматочки капусти, вливаємо вино, соєвий соус, додаємо паприку і трохи солі. Тушкуємо ароматну капусту, поки не стане м’якою і рідина не випарується. Пробуємо на сіль.

    Подаємо смачну капусту з грибами гарячої з петрушкою або кропом. Приємного апетиту!