Тефтелі з капустою і сиром


Оригінальний рецепт смачних тюфтельок з капустою, свинячим фаршем і копченим сиром.

Інгредієнти

  • 200 гр.

    — м’ясний фарш (свинячий)

  • 150 гр.

    — капуста (білокачанна)

  • 80 гр.

    — сир (копчений)

  • 1 скибочка

    — хліб (білий)

  • 2 ст. л.

    — сухарі (панірувальні)

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • за смаком

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Капусту тонко нарізаємо і відварюємо 3-4 хвилини. Відкидаємо варену капусту на друшляк.

    У миску викладаємо фарш, підготовлену капусту, яйце і розмочений хліб у воді.


    Додаємо в миску сухарі, сіль, перець і добре перемішуємо.


    З готового фаршу формуємо кульки. Копчений сир нарізаємо на шматочки, за кількістю отриманих тефтелькою. У кожен підготовлений кулька вставляємо в середину по шматочку сиру і закриваємо фаршем.


    Підготовлені тефтелі з копченим сиром обсмажуємо в олії з усіх боків близько 15-20 хвилин.

    Готові ароматні тефтелі подаємо з гарніром і/або овочами. Приємного апетиту!