Оригінальний рецепт смачних тюфтельок з капустою, свинячим фаршем і копченим сиром.
Інгредієнти
-
200 гр.
— м’ясний фарш (свинячий)
-
150 гр.
— капуста (білокачанна)
-
80 гр.
— сир (копчений)
-
1 скибочка
— хліб (білий)
-
2 ст. л.
— сухарі (панірувальні)
-
1 шт.
— куряче яйце
-
за смаком
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Капусту тонко нарізаємо і відварюємо 3-4 хвилини. Відкидаємо варену капусту на друшляк.
У миску викладаємо фарш, підготовлену капусту, яйце і розмочений хліб у воді.
Додаємо в миску сухарі, сіль, перець і добре перемішуємо.
З готового фаршу формуємо кульки. Копчений сир нарізаємо на шматочки, за кількістю отриманих тефтелькою. У кожен підготовлений кулька вставляємо в середину по шматочку сиру і закриваємо фаршем.
Підготовлені тефтелі з копченим сиром обсмажуємо в олії з усіх боків близько 15-20 хвилин.
Готові ароматні тефтелі подаємо з гарніром і/або овочами. Приємного апетиту!