Свинина з яблуками в пакеті


Рецепт дуже смачної свинини з яблуками і паприкою, приготовленої в пакет для запікання.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — свинина (без кісток)

  • 1 шт.

    — яблуко (велике)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 2 зубчики

    — часник

  • 1 ст. л.

    — мука

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 шт.

    — лавровий лист

  • 1 ст. л.

    — паприка

  • за смаком

    — перець (чорний)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Свинину без кісток нарізаємо на шматочки, очищене яблуко — кубиками, часник з цибулею — дрібно.

    Викладаємо в миску підготовлені шматочки свинини, яблуко, цибулю і часник. Посипаємо все сіллю, паприкою, перцем, додаємо масло, лавровий лист і перемішуємо. Залишаємо свинину з яблуками на 1 годину.


    Для відмінної підливи, в пакет насипаємо борошно, добре струшуємо і викладаємо підготовлену свинину з яблуком. Пакет зі свининою закриваємо, протикаємо у верхній частині ножем, розміщуємо в формі і відправляємо в розігріту духовку до 200 градусів на 45 хвилин.

    Гарячу ароматну свинину з яблуками подаємо з гарніром. Приємного апетиту!