Рецепт дуже смачної свинини з яблуками і паприкою, приготовленої в пакет для запікання.
Інгредієнти
-
500 гр.
— свинина (без кісток)
-
1 шт.
— яблуко (велике)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
2 зубчики
— часник
-
1 ст. л.
— мука
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
1 шт.
— лавровий лист
-
1 ст. л.
— паприка
-
за смаком
— перець (чорний)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Свинину без кісток нарізаємо на шматочки, очищене яблуко — кубиками, часник з цибулею — дрібно.
Викладаємо в миску підготовлені шматочки свинини, яблуко, цибулю і часник. Посипаємо все сіллю, паприкою, перцем, додаємо масло, лавровий лист і перемішуємо. Залишаємо свинину з яблуками на 1 годину.
Для відмінної підливи, в пакет насипаємо борошно, добре струшуємо і викладаємо підготовлену свинину з яблуком. Пакет зі свининою закриваємо, протикаємо у верхній частині ножем, розміщуємо в формі і відправляємо в розігріту духовку до 200 градусів на 45 хвилин.
Гарячу ароматну свинину з яблуками подаємо з гарніром. Приємного апетиту!