Рецепт приготування ніжних свинячих стейків з помідорами, соусом Песто і сиром Моцарелла.
Інгредієнти
-
8 шт.
— свинина (стейки по 100 гр.
-
250 гр.
— сир (моцарела)
-
2 шт.
— помідори
-
100 гр.
— соус (песто)
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
-
для смаження
— рослинна олія
-
для прикраси
— листя базиліка
Рецепт приготування
-
Виймаємо розкладаємо на тарілки, прикрашаємо листочками базиліку і подаємо.
Приємного апетиту!
Розігріваємо електричну духовку до 200 ° C, газову до 175 ° C.
М’ясо миємо, сушимо, приправляємо сіллю і перцем.
У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо стейки на середньому вогні з усіх боків близько 4 хвилин. За таким методом обсмажуємо всі шматки м’яса. Викладаємо на тарілку.
Сир Моцарела нарізаємо на 16 шматочків. Помідори нарізаємо на 16 кружечків.
У змащений маслом деко викладаємо шматки м’яса, зверху розподіляємо невелику кількість соусу Песто, потім викладаємо на кожен шматок м’яса по 2 кружечки помідора і зверху по 2 скибочки сиру.
Запікаємо стейки з помідорами і сиром протягом 5-7 хвилин.