Відмінний рецепт найсмачнішої смаженої свинини, маринованої 2 години в гірчиці і молоці. Гірчиця з молоком надають відмінний смак м’яса.
Інгредієнти
-
400 гр.
— свинина (філе)
-
4 ч. л.
— гірчиця (їдальня)
-
10 щіпок
— гірчиця (порошок)
-
150 мл.
— молоко
-
5 щіпок
— перець (мелений)
-
10 щіпок
— сіль
-
5 ст. л.
— рослинна олія
Рецепт приготування
Філе свинини нарізаємо на 5 тонких скибочки. Кожен шматок з 2-х сторін посипаємо однієї дрібкою перцю і двома пучками солі.
Соловую гірчицю змішати з гірчичним порошком, змащуємо кожен шматок свинини з 2-х сторін і викладаємо в контейнер.
Заливаємо підготовлені шматочки свинини молоком, накриваємо і ставимо в холодильник мінімум на 2 години.
Після двох годин маринування в гірчиці і молоці викладаємо шматки в гаряче масло на середньому вогні, накриваємо кришкою.
Обсмажуємо ароматні шматки свинини з 2-х сторін до коричневої скоринки.
Готову гарячу свинину подаємо з гарніром і свіжими овочами. Приємного апетиту!