Відмінний рецепт ароматної тушкованої свинини в пиві. Пиво при гасінні випаровується і надає шматочками свинини неповторний смак.
Інгредієнти
-
600 гр.
— свинина (без кісток)
-
400 мл.
— пиво (світле)
-
1 шт.
— морква
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 жменю
— мука
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
1/2 ч. л.
— перець (мелений)
-
1 ч. л.
— паприка
-
1 ст. л.
— сіль
-
за бажанням
— шавлія (свіжий)
Рецепт приготування
Очищені нарізані моркву, цибулю викладаємо в масло, додаємо листочки шавлії (за бажанням) і обсмажуємо до м’якості.
Обсмажені овочі з шавлією подрібнюємо блендером в сковороді або викладаємо в миску
Промиту свинину нарізаємо невеликими шматочками.
Змішуємо паприку з борошном.
Викладаємо підготовлені кубики свинини в борошно з паприкою і обвалюємо.
Викладаємо шматочки в борошні і паприці в подрібнені овочі і обсмажуємо, помішуючи, 4-5 хвилин.
Додаємо в шматочки світле пиво, сіль, перець і на сильному вогні выпариваем пиво 2-3 хвилини.
Зменшуємо вогонь до мінімуму, накриваємо ароматні шматочки свинини і тушкуємо 30 хвилин, помішуючи. Якщо підлива виходить рідкою, то збільшуємо вогонь, помішуємо і доводимо підливу до потрібної консистенції.
Смачну тушковану свинину подаємо гарячою з гарніром. Приємного апетиту!