Свинина, тушкована в пиві


Відмінний рецепт ароматної тушкованої свинини в пиві. Пиво при гасінні випаровується і надає шматочками свинини неповторний смак.

Інгредієнти

  • 600 гр.

    — свинина (без кісток)

  • 400 мл.

    — пиво (світле)

  • 1 шт.

    — морква

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 жменю

    — мука

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1/2 ч. л.

    — перець (мелений)

  • 1 ч. л.

    — паприка

  • 1 ст. л.

    — сіль

  • за бажанням

    — шавлія (свіжий)

Рецепт приготування

    Очищені нарізані моркву, цибулю викладаємо в масло, додаємо листочки шавлії (за бажанням) і обсмажуємо до м’якості.


    Обсмажені овочі з шавлією подрібнюємо блендером в сковороді або викладаємо в миску


    Промиту свинину нарізаємо невеликими шматочками.


    Змішуємо паприку з борошном.


    Викладаємо підготовлені кубики свинини в борошно з паприкою і обвалюємо.


    Викладаємо шматочки в борошні і паприці в подрібнені овочі і обсмажуємо, помішуючи, 4-5 хвилин.


    Додаємо в шматочки світле пиво, сіль, перець і на сильному вогні выпариваем пиво 2-3 хвилини.


    Зменшуємо вогонь до мінімуму, накриваємо ароматні шматочки свинини і тушкуємо 30 хвилин, помішуючи. Якщо підлива виходить рідкою, то збільшуємо вогонь, помішуємо і доводимо підливу до потрібної консистенції.

    Смачну тушковану свинину подаємо гарячою з гарніром. Приємного апетиту!