Дуже смачна свинина в спеції і трави. Рецепт для мультиварки. Подаємо як основне блюдо або для приготування бутербродів.
Інгредієнти
-
1-1,2 кг
— свинина
-
2 шт.
— лавровий лист
-
за смаком
— сіль
-
за смаком
— чебрець
-
за смаком
— орегано
-
за смаком
— розмарин
-
за смаком
— насіння гірчиці
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
Рецепт приготування
М’ясо промиваємо, сушимо, солимо, кладемо в харчовій пакет і відправляємо в холодильник на 12 годин.
Трави подрібнюємо і змішуємо зі спеціями. Шматок свинини натираємо підготовленою сумішшю з трав і спецій. Залишаємо м’ясо ще на 1 годину.
Кладемо м’ясо в чашу мультиварки без масла і без води. Якщо шматок великий і не поміщається, розрізаємо навпіл.
Включаємо пристрій на 60 хвилин програма «Випічка».
Через одну годину свинину можна відразу вийняти, нарізати і подавати з гарніром і/або салатом. Або вимкнути каструлю і залишити м’ясо остигати всередині, а потім нарізати і приготувати смачні бутерброди.