Свинина, смажена в мультиварці


Дуже смачна свинина в спеції і трави. Рецепт для мультиварки. Подаємо як основне блюдо або для приготування бутербродів.

Інгредієнти

  • 1-1,2 кг

    — свинина

  • 2 шт.

    — лавровий лист

  • за смаком

    — сіль

  • за смаком

    — чебрець

  • за смаком

    — орегано

  • за смаком

    — розмарин

  • за смаком

    — насіння гірчиці

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

Рецепт приготування

    М’ясо промиваємо, сушимо, солимо, кладемо в харчовій пакет і відправляємо в холодильник на 12 годин.


    Трави подрібнюємо і змішуємо зі спеціями. Шматок свинини натираємо підготовленою сумішшю з трав і спецій. Залишаємо м’ясо ще на 1 годину.

    Кладемо м’ясо в чашу мультиварки без масла і без води. Якщо шматок великий і не поміщається, розрізаємо навпіл.

    Включаємо пристрій на 60 хвилин програма «Випічка».

    Через одну годину свинину можна відразу вийняти, нарізати і подавати з гарніром і/або салатом. Або вимкнути каструлю і залишити м’ясо остигати всередині, а потім нарізати і приготувати смачні бутерброди.