Відмінний рецепт смачного супу з яловичиною, болгарським перцем, картоплею, помідорами і ароматними спеціями.
Інгредієнти
-
500 гр.
— яловичина (без кісток)
-
2 шт.
— перець (червоний болгарський)
-
2 шт.
— картопля
-
2 шт.
— помідори
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 зубчик
— часник
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
1/2 ч. л.
— паприка
-
1/2 ч. л.
— кмин (мелений)
-
1/2 ч. л.
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт
Яловичину промиваємо та нарізаємо кубиками, очищений перець — невеликими шматочками, цибулю — півкільцями.
На олії обсмажуємо цибулю.
Додаємо підготовлені шматочки яловичини і перцю. Накриваємо і варимо м’ясо з перцем на повільному вогні 30 хвилин, поки м’ясо не стане ніжним.
Вливаємо 1 літр окропу.
Додаємо нарізану картоплю і варимо 10 хвилин.
Додаємо нарізані помідори, кмин, перець і паприку.
У ступку викладаємо очищений зубчик часнику і 1 ч. л. солі. Перетираємо, додаємо в суп і варимо ароматний суп ще 10 хвилин. Пробуємо на сіль.
Готовий смачний суп розливаємо по тарілках, додаємо нарізану петрушку і подаємо зі свіжим хлібом. Приємного апетиту!