Суп з яловичиною і солодким перцем


Відмінний рецепт смачного супу з яловичиною, болгарським перцем, картоплею, помідорами і ароматними спеціями.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — яловичина (без кісток)

  • 2 шт.

    — перець (червоний болгарський)

  • 2 шт.

    — картопля

  • 2 шт.

    — помідори

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 зубчик

    — часник

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1/2 ч. л.

    — паприка

  • 1/2 ч. л.

    — кмин (мелений)

  • 1/2 ч. л.

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт

    Яловичину промиваємо та нарізаємо кубиками, очищений перець — невеликими шматочками, цибулю — півкільцями.


    На олії обсмажуємо цибулю.


    Додаємо підготовлені шматочки яловичини і перцю. Накриваємо і варимо м’ясо з перцем на повільному вогні 30 хвилин, поки м’ясо не стане ніжним.


    Вливаємо 1 літр окропу.


    Додаємо нарізану картоплю і варимо 10 хвилин.


    Додаємо нарізані помідори, кмин, перець і паприку.


    У ступку викладаємо очищений зубчик часнику і 1 ч. л. солі. Перетираємо, додаємо в суп і варимо ароматний суп ще 10 хвилин. Пробуємо на сіль.

    Готовий смачний суп розливаємо по тарілках, додаємо нарізану петрушку і подаємо зі свіжим хлібом. Приємного апетиту!