Простий рецепт ароматного супу з шматочками свинини, овочами, рисом і сметаною.
Інгредієнти
-
300 гр.
— свинина (без кісток)
-
200 гр.
— морква
-
150 гр.
— картопля
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
50 гр.
— рисова крупа
-
200 мл.
— сметана
-
2 шт.
— куряче яйце
-
1 ст. л.
— сік лимона
-
2 гілочки
— петрушка
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
5 щіпок
— перець (мелений)
-
1,5 ст. л.
— сіль
Рецепт приготування
Свинину, очищені моркву і картоплю нарізаємо однаковими кубиками, ріпчасту цибулю з петрушкою — дрібно.
У глибокій каструлі на олії обсмажуємо цибулю і додаємо підготовлені шматочки свинини.
Обсмажуємо 6-7 хвилин.
Викладаємо підготовлені моркву, картоплю, сіль, перець і смажимо 3-4 хвилини.
Вливаємо близько 2 літрів води і варимо на повільному вогні 15 хвилин.
Додаємо промитий 5-6 разів рис і варимо 10 хвилин.
У мисці виделкою змішуємо сметану, сік лимона і 2 жовтки.
Додаємо в суп суміш сметани.
Додаємо підготовлену петрушку, перемішуємо, доводимо ароматний суп до кипіння і вимикаємо.
Гарячий смачний суп з рисом розливаємо по тарілках і подаємо. Приємного апетиту!