Відмінний рецепт приготування супу з тріскою, картоплею, селерою, солодким перцем і морквою.
Інгредієнти
-
450 гр.
— тріска (філе)
-
4-5 шт.
— картопля
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 шт.
— перець (солодкий зелений)
-
1 шт.
— морква
-
1 шт.
— селера (стебло)
-
4 гілочки
— петрушка
-
5 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Готовий гарячий суп з рибою розливаємо по тарілках, посипаємо підготовленою петрушкою і подаємо. Приємного апетиту!
Філе тріски розморожуємо, промиваємо та нарізаємо на шматочки.
Картопля, цибуля, перець і моркву очищаємо. Картоплю нарізаємо кубиками, моркву — смужками, селера з перцем — на шматочки, цибулю з петрушкою — дрібно.
В чавунній каструлі розігріваємо олію, викладаємо підготовлену цибулю і смажимо 3-4 хвилини. Потім додаємо підготовлені перець, селеру, моркву і обсмажуємо 7-8 хвилин.
Додаємо до обсмаженою овочам картоплю, сіль, перець і заливаємо все водою або рибним бульйоном до середньої густоти (близько 1,2 л.). Варимо овочі 15-17 хвилин.
До готових овочів в бульйон викладаємо підготовлені шматочки риби і варимо ще 5-6 хвилин. Пробуємо на сіль.