Рецепт швидкого приготування супу з річковою рибою, морквою, картоплею і зеленню.
Інгредієнти
-
300 гр.
— короп
-
3 шт.
— морква (невеликого розміру)
-
3 шт.
— картопля (середнього розміру)
-
1/2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 шт.
— лавровий лист
-
4 шт.
— перець (горошок)
-
за смаком
— петрушка
-
за смаком
— зелена цибуля
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
У рибний бульйон викладаємо підготовлені цибулю, моркву і картоплю. Якщо суп виходить дуже густим, додаємо води. Варимо 15-17 хвилин і викладаємо шматочки риби без голови. Доводимо до кипіння, суп з рибою розливаємо по тарілках, додаємо підготовлені нарізані петрушку, зелений лук і подаємо. Приємного апетиту!
Карпа очистити від луски, нутрощів, зябер і ретельно промиваємо. Відрізаємо голову, залишаємо. Нарізаємо коропа на середні шматочки.
У каструлю (об’єм 3 літри) наливаємо 2 літри води, доводимо до кипіння і викладаємо підготовлену рибу з головою, лавровий лист, горошини перцю і сіль. Варимо рибу 25 хвилин. Потім прибираємо з каструлі.
Поки вариться риба, морква нарізаємо кружечками, якщо морква невеликого діаметру. Картоплю нарізаємо кубиками, а цибулю дрібно шаткуємо.