Смачна смажена риба лосось з ароматним соусом з натурального йогурту, кропу, каперсів з додаванням цедри лимона і соку лимона.
Інгредієнти
-
2 шматки
— лосось (450 гр.)
-
1 чашка
— йогурт (натуральний грецька)
-
2 ст. л.
— каперси
-
2 гілочки
— кріп
-
1/2 шт.
— лимон
-
5 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (свіжозмелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Шматки лосося посипаємо сіллю і свіжомеленим перцем.
Викладаємо підготовлені шматки лосося в гаряче масло шкірою вниз і смажимо бік 5 хвилин.
Перевертаємо на інший бік і смажимо ароматну рибу ще 3 хвилини.
Паралельно з обсмажуванням лосося натираємо цедру лимона (1 щіпка).
Викладаємо підготовлену щіпку цедри лимона в миску до йогурту.
Додаємо сік лимона (від ½ шт.) і подрібнений кріп.
Каперси дрібно нарізаємо.
Додаємо в соус нарізані каперси, сіль, мелений перець і добре перемішуємо.
Готові шматки лосося викладаємо на тарілку, додаємо зверху ароматний соус, прикрашаємо кропом і подаємо з гарніром. Приємного апетиту!