Кращий рецепт смачних курячих стегон, обсмажених в борошні на сковороді і запечених в соусі.
Інгредієнти
-
6 шт.
— курка (стегно)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
5 зубчиків
— часник
-
1 чашка
— мука
-
1 чашка
— бульйон (курячий)
-
1 ст. л.
— сік лимона
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (суміш перців)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Промиті курячі стегна висушуємо паперовими рушниками, натираємо сіллю і посипаємо сумішшю перців (суміш пахучіше).
Обвалюємо підготовлені стегна в борошні.
Викладаємо стегна в гаряче масло.
Обсмажуємо стегна в борошні до коричневої скоринки на сильному вогні з 2-х сторін і прибираємо смажені стегна з сковороди.
В масло після стегон викладаємо підготовлену нарізану цибулю.
Подрібнений часник.
Обсмажуємо до м’якості, заливаємо 1 склянкою бульйону і додаємо сік лимона. Пробуємо на сіль.
Смажені стегна шкірою вгору викладаємо в соус. Накриваємо стегна з соусом, відправляємо в духовку при 180 градусах і запікаємо ароматні стегна 20 хвилин.
Потім виймаємо, поливаємо соусом і назад в духовку на 10 хвилин.
Подаємо смачні смажені стегна гарячими з гарніром. Приємного апетиту!