Смажені курячі стегна


Кращий рецепт смачних курячих стегон, обсмажених в борошні на сковороді і запечених в соусі.

Інгредієнти

  • 6 шт.

    — курка (стегно)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 5 зубчиків

    — часник

  • 1 чашка

    — мука

  • 1 чашка

    — бульйон (курячий)

  • 1 ст. л.

    — сік лимона

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (суміш перців)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Промиті курячі стегна висушуємо паперовими рушниками, натираємо сіллю і посипаємо сумішшю перців (суміш пахучіше).


    Обвалюємо підготовлені стегна в борошні.


    Викладаємо стегна в гаряче масло.


    Обсмажуємо стегна в борошні до коричневої скоринки на сильному вогні з 2-х сторін і прибираємо смажені стегна з сковороди.


    В масло після стегон викладаємо підготовлену нарізану цибулю.


    Подрібнений часник.


    Обсмажуємо до м’якості, заливаємо 1 склянкою бульйону і додаємо сік лимона. Пробуємо на сіль.


    Смажені стегна шкірою вгору викладаємо в соус. Накриваємо стегна з соусом, відправляємо в духовку при 180 градусах і запікаємо ароматні стегна 20 хвилин.


    Потім виймаємо, поливаємо соусом і назад в духовку на 10 хвилин.

    Подаємо смачні смажені стегна гарячими з гарніром. Приємного апетиту!