Відмінний рецепт дуже смачної риби, смаженої в паніровці з борошна і збитих яєць з кропом. Для такого рецепта можна брати філе будь-якої риби (червоної, білої) або обсмажувати на шматки кістки.
Інгредієнти
-
1 шматок
— риба (300 гр., філе тріски, сома і т. д.)
-
2 ст. л.
— мука
-
1 шт.
— куряче яйце
-
1 гілочка
— кріп
-
1 ч. л.
— сіль
-
за смаком
— рослинна олія
Рецепт приготування
Шматок філе промиваємо і вбираємо вологу з риби паперовими рушниками.
Розрізаємо підготовлене рибне філе на шматки шириною 3-4 див.
Гілочку кропу дрібно нарізаємо і змішуємо з яйцем.
Підготовлені шматочки обвалюємо в борошні.
Занурюємо в підготовленій яєчної суміші з кропом і відправляємо в гаряче масло.
Обсмажуємо ароматну рибку по 3-4 хвилини з кожного боку і відразу подаємо з гарніром або з соусом до смаку. Приємного апетиту!