Смажена риба в паніровці


Відмінний рецепт дуже смачної риби, смаженої в паніровці з борошна і збитих яєць з кропом. Для такого рецепта можна брати філе будь-якої риби (червоної, білої) або обсмажувати на шматки кістки.

Інгредієнти

  • 1 шматок

    — риба (300 гр., філе тріски, сома і т. д.)

  • 2 ст. л.

    — мука

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 1 гілочка

    — кріп

  • 1 ч. л.

    — сіль

  • за смаком

    — рослинна олія

Рецепт приготування

    Шматок філе промиваємо і вбираємо вологу з риби паперовими рушниками.


    Розрізаємо підготовлене рибне філе на шматки шириною 3-4 див.


    Гілочку кропу дрібно нарізаємо і змішуємо з яйцем.


    Підготовлені шматочки обвалюємо в борошні.


    Занурюємо в підготовленій яєчної суміші з кропом і відправляємо в гаряче масло.

    Обсмажуємо ароматну рибку по 3-4 хвилини з кожного боку і відразу подаємо з гарніром або з соусом до смаку. Приємного апетиту!