Оригінальний рецепт приготування смачної страви з вареної ковбаси, помідорів і сиру.
Інгредієнти
-
600 гр.
— ковбаса (варена)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
150 гр.
— сир (твердих сортів)
-
за смаком
— гірчиця
-
за смаком
— кетчуп
Рецепт приготування
-
Подаємо смажену ковбасу з картопляним пюре, помідорами і зеленим салатом.
Приємного апетиту!
Розігріваємо духовку до 175 градусів.
Ковбасу очистити від оболонки, робимо надрізи на ковбасі шириною 1,5-2 див. Вкладаємо в форму для запікання.
Цибулю і помідори нарізаємо на кружечки. У надрізи на ковбасі розміщуємо по одному кружечку помідора і цибулі.
Змащуємо ковбасу з гірчицею і кетчупом. Посипаємо натертим на крупній тертці сиром.
Відправляємо ковбасу запікатися в духовку протягом 30 хвилин, поки ковбаса і сир не зажарятся до коричневої скоринки.