Відмінний рецепт смачного і ситного страви. Картоплю і шматочки свинини обсмажуємо окремо, а потім з’єднуємо.
Інгредієнти
-
500 гр.
— свинина (без кісток)
-
500 гр.
— картопля
-
100 гр.
— сало (копчене)
-
2 зубчики
— часник
-
1/2 пучка
— петрушка
-
1 літр
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Очищену картоплю нарізаємо брусочками.
Масло розігріваємо, викладаємо підготовлені шматочки картоплі і обсмажуємо до готовності. Викладаємо на тарілку.
Промитий шматок свинини нарізаємо смужками.
У сковороді обсмажуємо нарізане копчене сало з 1 ст. л. рослинного масла.
Додаємо підготовлені шматочки свинини, пропущений через прес часник, сіль і мелений перець. Смажимо ароматну свинину до готовності 20-25 хвилин, поки рідина не випарується і шматочки не підсмажаться.
З’єднуємо смажену картоплю з шматочками свинини, обсмажуємо 2-3 хвилини, розкладаємо по тарілках, посипаємо петрушкою і подаємо. Приємного апетиту!