Смажена картопля з болгарським перцем


Ароматна хрустка картопля, обсмажені з шматочками солодкого перцю. Для краси беремо жовтий і червоний болгарські перці.

Інгредієнти

  • 800 гр.

    — картопля

  • 300 гр.

    — перець (болгарський жовтий)

  • 300 гр.

    — перець (болгарський червоний)

  • 100 мл.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Очищену і промиту картоплю нарізаємо скибочками 3-4 див.


    Жовтий і червоний перець промиваємо, очищаємо від мембран і насіння. Нарізаємо підготовлені перці шматочками за розміром як скибочки картоплі.


    У великій сковороді розігріваємо олію на сильному вогні, викладаємо підготовлені скибочки картоплі і, помішуючи, засмажуємо картоплю до золотистої скоринки. Потім додаємо шматочки перцю і сіль.

    Смажимо ароматну картоплю з перцем 20 хвилин відкритою до готовності, помішуючи. Подаємо смачні смажені овочі зі свіжим салатом і/або смаженим м’ясом. Приємного апетиту!