Ароматна хрустка картопля, обсмажені з шматочками солодкого перцю. Для краси беремо жовтий і червоний болгарські перці.
Інгредієнти
-
800 гр.
— картопля
-
300 гр.
— перець (болгарський жовтий)
-
300 гр.
— перець (болгарський червоний)
-
100 мл.
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Очищену і промиту картоплю нарізаємо скибочками 3-4 див.
Жовтий і червоний перець промиваємо, очищаємо від мембран і насіння. Нарізаємо підготовлені перці шматочками за розміром як скибочки картоплі.
У великій сковороді розігріваємо олію на сильному вогні, викладаємо підготовлені скибочки картоплі і, помішуючи, засмажуємо картоплю до золотистої скоринки. Потім додаємо шматочки перцю і сіль.
Смажимо ароматну картоплю з перцем 20 хвилин відкритою до готовності, помішуючи. Подаємо смачні смажені овочі зі свіжим салатом і/або смаженим м’ясом. Приємного апетиту!