Запашні соковиті шматки смаженої свинини в паніровці.
Інгредієнти
-
350-400 гр.
— свинина (вирізка)
-
2 шт.
— куряче яйце
-
1 чашка
— борошно (пшеничне)
-
1 чашка
— сухарі (панірувальні)
-
1 чашка
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Викладаємо шматок свинини на чисту поверхню. Розрізаємо шматок вирізки навпіл під кутом 45 градусів. Кожен шматок свинини накриваємо плівкою. Трохи відбиваємо.
Підготовлені шматки свинини посипаємо сіллю і перцем з усіх боків.
В різні миски розбиваємо і збиваємо яйця, насипаємо борошно і панірувальні сухарі.
У сковороді розігріваємо рослинне масло.
Відправляємо шматки свинини в борошно.
В яєчну суміш.
Останній етап в сухарі.
Відразу на сковороду і обсмажуємо шніцель 2-3 хвилини з кожного боку до золотисто-коричневого кольору.
Подаємо ароматний шніцель з гарячим картопляним пюре і овочевим салатом. Приємного апетиту!