Шніцель зі свинини


Запашні соковиті шматки смаженої свинини в паніровці.

Інгредієнти

  • 350-400 гр.

    — свинина (вирізка)

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 1 чашка

    — борошно (пшеничне)

  • 1 чашка

    — сухарі (панірувальні)

  • 1 чашка

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Викладаємо шматок свинини на чисту поверхню. Розрізаємо шматок вирізки навпіл під кутом 45 градусів. Кожен шматок свинини накриваємо плівкою. Трохи відбиваємо.


    Підготовлені шматки свинини посипаємо сіллю і перцем з усіх боків.

    В різні миски розбиваємо і збиваємо яйця, насипаємо борошно і панірувальні сухарі.


    У сковороді розігріваємо рослинне масло.

    Відправляємо шматки свинини в борошно.


    В яєчну суміш.


    Останній етап в сухарі.


    Відразу на сковороду і обсмажуємо шніцель 2-3 хвилини з кожного боку до золотисто-коричневого кольору.

    Подаємо ароматний шніцель з гарячим картопляним пюре і овочевим салатом. Приємного апетиту!