Салат з моркви з йогуртом


Відмінний рецепт простого салату з смаженої моркви, волоських горіхів і часнику з заправкою з грецького йогурту.

Інгредієнти

  • 250 гр.

    — морква

  • 120 гр.

    — йогурт (грецький)

  • 25 гр.

    — волоський горіх

  • 1 зубчик

    — часник

  • 2 гілочки

    — кріп

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Очищену моркву натираємо крупно і відправляємо в гаряче масло, зменшуємо вогонь і смажимо морква 10 хвилин (морква не повинна повністю стати м’якою).


    Додаємо подрібнені волоські горіхи, сіль і смажимо 2 хвилини.


    Додаємо подрібнений часник і смажимо ароматну моркву ще 1 хвилину.


    Готову моркву викладаємо в миску, додаємо йогурт, подрібнений часник і перемішуємо.

    Ароматний морквяний салат викладаємо в миску і відразу подаємо. Приємного апетиту!