Простий смачний салат з вареної моркви, часнику, кмину з ароматною заправкою з соку лимона, оливкової олії і петрушки.
Інгредієнти
-
600 гр.
— морква
-
3 зубчики
— часник
-
1 ч. л.
— кмин
-
3 ст. л.
— рослинна олія (оливкова)
-
2 ст. л.
— сік лимона
-
2 гілочки
— петрушка
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Сиру моркву очищаємо і нарізаємо кружечками. Заливаємо підготовлену моркву водою, додаємо очищені розрізані навпіл зубчики часнику, сіль і відварюємо до готовності, поки кружечки не будуть протыкаться ножем легко.
Викладаємо готову моркву в миску, варений часник подрібнюємо в пюре і додаємо до моркви. Заправляємо морквяний салат олією, соком лимона, додаємо кмин, подрібнену петрушку. Перемішуємо акуратно ароматний салат і подаємо. Приємного апетиту!