Салат з консервованої квасолею та овочами


Швидкий рецепт смачного салату з червоної консервованої квасолею, свіжими огірками, помідорами, червоним цибулею та кінзою.

Інгредієнти

  • 1 банку

    — квасоля (червона консервована)

  • 1 шт.

    — огірок (середній)

  • 2 шт.

    — помідори (середні)

  • 1/2 шт.

    — цибуля ріпчаста (червоний)

  • 1 пучок

    — кінза

  • 1 зубчик

    — часник

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ст. л.

    — сік лимона (або лайма)

  • 1 ч. л.

    — гірчиця (Діжонська)

  • 2 перешіптування

    — перець (чорний)

  • 3 щіпки

    — сіль

Рецепт приготування

    У миску нарізаємо на середні шматочки чисті огірок з помідорами, додаємо дрібно нарізаний червоний лук і кінзу. Червону квасолю зливаємо і викладаємо до овочів із зеленню.


    У мисці збиваємо виделкою оливкова олія з Дижонской гірчицею, сіллю, перцем і соком лимона (або лайма).

    Додаємо в салат підготовлений подрібнений часник, вливаємо ароматну заправку, перемішуємо хрусткий салат і відразу подаємо. Приємного апетиту!