Швидкий рецепт смачного салату з червоної консервованої квасолею, свіжими огірками, помідорами, червоним цибулею та кінзою.
Інгредієнти
-
1 банку
— квасоля (червона консервована)
-
1 шт.
— огірок (середній)
-
2 шт.
— помідори (середні)
-
1/2 шт.
— цибуля ріпчаста (червоний)
-
1 пучок
— кінза
-
1 зубчик
— часник
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
1 ст. л.
— сік лимона (або лайма)
-
1 ч. л.
— гірчиця (Діжонська)
-
2 перешіптування
— перець (чорний)
-
3 щіпки
— сіль
Рецепт приготування
У миску нарізаємо на середні шматочки чисті огірок з помідорами, додаємо дрібно нарізаний червоний лук і кінзу. Червону квасолю зливаємо і викладаємо до овочів із зеленню.
У мисці збиваємо виделкою оливкова олія з Дижонской гірчицею, сіллю, перцем і соком лимона (або лайма).
Додаємо в салат підготовлений подрібнений часник, вливаємо ароматну заправку, перемішуємо хрусткий салат і відразу подаємо. Приємного апетиту!