Відмінний рецепт хрусткого салату зі свіжої буряків, моркви і редьки Дайкон з волоськими горіхами, насінням соняшнику, рослинним маслом і соком лимона.
Інгредієнти
-
1 шт.
— буряк (невелика)
-
1 шт.
— морква
-
1 шт.
— редька (китайська Дайкон)
-
2 ст. л.
— волоський горіх
-
2 ст. л.
— насіння (соняшнику)
-
2 ст. л.
— сік лимона (або лайма)
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Буряк, моркву, редьку Дайкон ретельно промиваємо, очищаємо і натираємо на крупній тертці.
Якщо хрусткий салат подаємо порціями, то на окремі тарілки викладаємо підготовлені натерті моркву, редьку і буряк. Посипаємо зверху подрібненими волоськими горіхами (по 1/2 ст. л.), насінням соняшнику (по 1/2 ст. л.), посипаємо сіллю і поливаємо олією (1 ст. л.), соком лимона (по 1/2 ст. л.).
Якщо ароматний подаємо салат в салатник, то просто змішуємо всі інгредієнти (овочі, горіхи, насіння), посипаємо сіллю, заправляємо олією, соком лимона і відразу подаємо. Приємного апетиту!