Хрусткі, ароматні котлети з рубленою свинячої печінки, смаженої цибулі і панірувальних сухарів.
Інгредієнти
- 1 кг.- печінка (свиняча)
- 2 шт.- цибуля ріпчаста
- 1 шт.- куряче яйце
- 2 склянки- сухарі (панірувальні)
- 1/2 ч. л.- перець (мелений)
- за смаком- сіль
- за смаком- рослинна олія
Рецепт приготування
Свинячу печінку добре промиваємо, видаляємо всю плівку, прожилки і т. д.
Підготовлену печінку дрібно нарізаємо ножем і викладаємо в миску.
Нарізану цибулю обсмажуємо в олії (3 ст. л.) до золотистого кольору і охолоджуємо.
У миску до подрібненої печінки додаємо смажену цибулю, яйце, перець, сіль і ½ частину склянки панірувальних сухарів. Заготовку для печінкових котлет добре перемішуємо, накриваємо і ставимо в холодильник на 1 годину.
З готової охолодженої маси з допомогою великої ложки формуємо котлети і обвалюємо в сухарях.
Обсмажуємо підготовлені печінкові котлетки в олії на середньому вогні з 2-х сторін до коричневої хрусткої скоринки.
Ароматні котлети з печінки подаємо гарячими з улюбленим гарніром. Приємного апетиту!