Легкий рецепт ароматної картопляного салату з цибулею-пореєм, петрушкою і оливковою олією.
Інгредієнти
-
500 гр.
— картопля
-
1 стебло
— цибуля-порей
-
1/2 пучка
— петрушка
-
1 ст. л.
— сік лимона
-
3 ст. л.
— рослинна олія (оливкова)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Очищений картопля заливаємо водою, солимо і відварюємо до тих пір, поки вона не буде вільно входити в бульбу. Зливаємо і остуджуємо. Краще брати сорт картоплі, який не розварюється.
Підготовлений варену картоплю нарізаємо кубиками й викладаємо в миску.
Петрушку нарізаємо крупно.
Цибуля-порей нарізаємо.
Відправляємо в картоплю підготовлені петрушку, цибулю-порей, додаємо масло, сіль, сік лимона і перемішуємо.
Ароматний картопляний салат подаємо до м’ясних або рибних страв. Приємного апетиту!