Простий картопляний салат


Легкий рецепт ароматної картопляного салату з цибулею-пореєм, петрушкою і оливковою олією.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — картопля

  • 1 стебло

    — цибуля-порей

  • 1/2 пучка

    — петрушка

  • 1 ст. л.

    — сік лимона

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія (оливкова)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Очищений картопля заливаємо водою, солимо і відварюємо до тих пір, поки вона не буде вільно входити в бульбу. Зливаємо і остуджуємо. Краще брати сорт картоплі, який не розварюється.


    Підготовлений варену картоплю нарізаємо кубиками й викладаємо в миску.


    Петрушку нарізаємо крупно.


    Цибуля-порей нарізаємо.


    Відправляємо в картоплю підготовлені петрушку, цибулю-порей, додаємо масло, сіль, сік лимона і перемішуємо.

    Ароматний картопляний салат подаємо до м’ясних або рибних страв. Приємного апетиту!