Овочі в духовці


Ароматні і смачні овочі, запечені з плавленим сиром, блакитним сиром і вершками. Відмінний гарнір.

Інгредієнти

  • 5-6 шт.

    — картопля

  • 1 шт.

    — морква

  • 4 шт.

    — перець (2 шт. зелений, 2 шт. червоний)

  • 2 шт.

    — помідори

  • 5-6 зубчиків

    — часник

  • 100 мл.

    — вершки

  • 100 гр.

    — сир (блакитний з цвіллю)

  • 2 брикету

    — сир (плавлений)

  • 8-9 шт.

    — шпинат (листя)

  • за смаком

    — рослинна олія

  • за смаком

    — паприка

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Овочі миємо та очищаємо.


    Картоплю розрізаємо навпіл уздовж і упоперек на тонкі скибочки, моркву — кружальцями, помідори і перець — тонкими смужками. Підготовлені овочі викладаємо у форму.


    До овочів додаємо паприку, чорний перець, сіль, вершки, трохи масла і добре перемішуємо. Рівномірно на овочах розміщуємо неочищений часник, кубики блакитного сиру плавленого сиру і листя шпинату.

    Запікаємо овочі з сиром і вершками в духовці при 210 градусах 1 годину. Приємного апетиту!