Ароматні і смачні овочі, запечені з плавленим сиром, блакитним сиром і вершками. Відмінний гарнір.
Інгредієнти
-
5-6 шт.
— картопля
-
1 шт.
— морква
-
4 шт.
— перець (2 шт. зелений, 2 шт. червоний)
-
2 шт.
— помідори
-
5-6 зубчиків
— часник
-
100 мл.
— вершки
-
100 гр.
— сир (блакитний з цвіллю)
-
2 брикету
— сир (плавлений)
-
8-9 шт.
— шпинат (листя)
-
за смаком
— рослинна олія
-
за смаком
— паприка
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Овочі миємо та очищаємо.
Картоплю розрізаємо навпіл уздовж і упоперек на тонкі скибочки, моркву — кружальцями, помідори і перець — тонкими смужками. Підготовлені овочі викладаємо у форму.
До овочів додаємо паприку, чорний перець, сіль, вершки, трохи масла і добре перемішуємо. Рівномірно на овочах розміщуємо неочищений часник, кубики блакитного сиру плавленого сиру і листя шпинату.
Запікаємо овочі з сиром і вершками в духовці при 210 градусах 1 годину. Приємного апетиту!