Ароматний салат з пекінської капусти, цибулі-порею, моркви, консервованої кукурудзи з заправкою з сметани, гірчиці, цукрової пудри і винного оцту.
Інгредієнти
-
1 качан
— капуста Пекінська, невеликий)
-
1/2 частина стебла
— цибуля-порей
-
2 шт.
— морква
-
1 банку
— кукурудза (консервована, невелика)
-
200 гр.
— сметана
-
3 ч. л.
— оцет (винний)
-
1 ч. л.
— гірчиця
-
1 ч. л.
— цукрова пудра
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Качан пекінської капусти промиваємо, висушуємо паперовими серветками і нарізаємо соломкою, білу частину цибулі-порею розрізаємо вздовж на 4 частини і тонко поперек. Очищену моркву дрібно натираємо.
Для заправки в мисці змішуємо сметану, винний оцет, цукрову пудру, гірчицю, сіль (небагато) і перець.
У миску викладаємо підготовлену пекінську капусту, моркву, цибулю-порей, кукурудзу (без розсолу) і ароматну заправку.
Смачний хрусткий салат добре перемішуємо і відразу подаємо. Приємного апетиту!