Овочевий салат з пекінською капустою і кукурудзою


Ароматний салат з пекінської капусти, цибулі-порею, моркви, консервованої кукурудзи з заправкою з сметани, гірчиці, цукрової пудри і винного оцту.

Інгредієнти

  • 1 качан

    — капуста Пекінська, невеликий)

  • 1/2 частина стебла

    — цибуля-порей

  • 2 шт.

    — морква

  • 1 банку

    — кукурудза (консервована, невелика)

  • 200 гр.

    — сметана

  • 3 ч. л.

    — оцет (винний)

  • 1 ч. л.

    — гірчиця

  • 1 ч. л.

    — цукрова пудра

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Качан пекінської капусти промиваємо, висушуємо паперовими серветками і нарізаємо соломкою, білу частину цибулі-порею розрізаємо вздовж на 4 частини і тонко поперек. Очищену моркву дрібно натираємо.


    Для заправки в мисці змішуємо сметану, винний оцет, цукрову пудру, гірчицю, сіль (небагато) і перець.


    У миску викладаємо підготовлену пекінську капусту, моркву, цибулю-порей, кукурудзу (без розсолу) і ароматну заправку.

    Смачний хрусткий салат добре перемішуємо і відразу подаємо. Приємного апетиту!