Відмінний рецепт ароматної рагу з кабачків, картоплі, цибулі, солодкого перцю, моркви з каррі, паприкою та зеленню. При подачі смачне рагу посипаємо тертим сиром.
Інгредієнти
-
1 шт.
— кабачок (жовтий або зелений)
-
2 шт.
— морква
-
1 шт.
— ріпчаста цибуля (великий)
-
1 шт.
— перець (солодкий червоний)
-
2 шт.
— картопля (велика)
-
200 гр.
— сир (твердий)
-
80 гр.
— вершкове масло
-
2 стебла
— зелена цибуля
-
3 гілочки
— кріп
-
1 ч. л.
— карі
-
1 ч. л.
— паприка
-
1/4 ч. л.
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Коренеплоди (морква, картопля), перець, цибулю очищаємо і нарізаємо кубиками, сир натираємо.
В розтопленому маслі обсмажуємо цибулю 2-3 хвилини і додаємо підготовлену моркву. Смажимо 3 хвилини.
Додаємо кубики картоплі, накриваємо і смажимо 4 хвилини, помішуючи.
Додаємо підготовлені кубики кабачка і перцю, смажимо під кришкою 10-13 хвилин.
Для аромату і краси додаємо в овочі каррі, паприку, чорний перець і сіль. Перемішуємо.
Промиті зелений лук і кріп нарізаємо.
Додаємо нарізану зелень, перемішуємо, смажимо рагу ще кілька хвилин, пробуємо на сіль і знімаємо з вогню.
Гаряче ароматне рагу викладаємо на тарілки, посипаємо підготовленою сиром і подаємо зі свіжим хлібом. Приємного апетиту!