Оладки з кабачків. 5 простих смачних рецептів оладки з кабачків

Ну що ж, пора смажити

6. Сковорода повинна бути добре розігріта. Смажити на середньому вогні. Сковороду змащуємо рослинним маслом, можна пензликом, а можна крапнути трохи і похитуючи сковороду розподілити масло по всій поверхні.

7. Набираємо ложкою суміш і викладаємо на сковороду.

8. Для того, щоб оладки стали ровненькими і красивими, округляємо їх за допомогою другої ложки.

9. Оладки підрум’янилися з одного боку, перевертаємо їх на іншу сторону. Пластівці допомагають тримати форму оладок, тому перевертати їх легко. Точно також, до рум’яної скоринки, підсмажуємо другу сторону.

10. Ну ось оладки готові. Їх можна подавати з чим завгодно. З будь-яким соусом і як гарнір.

11. Але є ще невеликий варіант. Підсмажуємо оладки з двох сторін, посипаємо натертим твердим сиром. Закриваємо кришкою і тримаємо кілька хвилин на вогні, щоб сир трохи розплавився.

12. Викладаємо на тарілку, а решта викладаємо оладки стопкою все посипаємо зеленню і подаємо.

Фантазуйте. Все буде смачно з ваших рук.

Приємного апетиту!