Оладки з кабачків. 5 простих смачних рецептів оладки з кабачків

Смачні оладки з кабачків без борошна

Інгредієнти:

  • Кабачки — 2 невеликих
  • Пучок зеленого цибулі
  • Пучок кропу
  • Яйця — 2 шт.
  • Вівсяні пластівці швидкого приготування (геркулес) — 8 ст. л.
  • Сіль
  • Сир для подачі — за бажанням

Приготування:

1. Кабачки миємо, обрізаємо верхівки з двох сторін. Натираємо на крупній тертці. Кабачки ми не очищали, так як вони зовсім молоденькі і щойно з грядки. Якщо шкірка товста, краще кабачки очистити.

2. Кабачок добре посолити, перемішати і відставимо убік на 5-7 хвилин, поки будемо готувати зелень, щоб вони дали сік. Нарізаємо зелень. Голівки у зеленого цибулі нарізати не будемо, тільки дрібно поріжемо зелені пір’я. Кріп дрібно порубаємо. При бажанні можна додати часник.

3. Тепер наше завдання позбавитися від соку, який пустили підсолені кабачки. Можна просто віджати руками, можна через сито або друшляк, загалом, кому як зручно.

4. У віджаті кабачки додаємо нарізану зелень, яйця. Всипаємо вівсяні пластівці. Не всипайте все відразу, всипте ложок 5, краще потім додати. Все добре перемішуємо.

5. Не турбуйтеся, вівсяні пластівці не будуть відчуватися в оладки. У нас вийшла кілька жидковатая суміш. Тому додаємо ще 3 ложки пластівців. Ось тепер у нас вийшла нормальна суміш.