М’ясний рулет з сиром


Відмінний рецепт ароматної м’ясного рулету з індички з сиром.

Інгредієнти

  • 1 кг.

    — індичка (без кісток)

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 200 гр.

    — сир (Російський, Тильзитер тощо)

  • 4 зубчики

    — часник

  • за смаком

    — перець (червоний і чорний)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Для приготування м’ясних рулетів з сиром ставимо за духовку на 240 градусів.

    Філе індички пропускаємо через м’ясорубку і викладаємо в миску. Додаємо підготовлений натертий сир, пропущений через прес часник, яйця, сіль, перець мелений червоний і чорний. Перемішуємо.


    Формуємо чотири великі котлети і викладаємо на змащене деко.


    Накриваємо деко фольгою й запікаємо 30 хвилин. Зменшуємо температуру до 220 градусів, знімаємо фольгу і запікаємо до коричневої скоринки ще 30 хвилин.

    Готові гарячі рулети з індички нарізаємо на порції і подаємо з картоплею і легким салатом. Приємного апетиту!