Смачний рулет з мішаного фаршу (яловичина+свинина) з яскравою начинкою з зеленого цибулі, червоного перцю, моркви, сиру та з ароматним вершковим соусом з лісових грибів.
Інгредієнти
-
750 гр.
— м’ясний фарш (яловичина+свинина)
-
3 шт.
— куряче яйце
-
50 гр.
— сухарі (панірувальні)
-
1 шт.
— морква (90 гр.)
-
1 шт.
— перець (солодкий червоний)
-
3 стебла
— зелена цибуля (50 гр.)
-
150 гр.
— сир (твердий)
-
160 гр.
— білий гриб (або інші лісові)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
200 гр.
— сметана
-
2 гілочки
— петрушка
-
5 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Готовий свинячий і яловичий фарш перемішуємо.
Додаємо сухарі, яйця, сіль (близько 2 ч. л.), перець чорний (близько 1 ч. л.), добре перемішуємо і відправляємо змішаний фарш в холодильник накритим, поки готуємо овочеву начинку.
Нарізаний дрібно зелену цибулю злегка обсмажуємо в маслі (2 ст. л.).
Додаємо зелений лук нарізаний соломкою перець, натерту моркву, сіль, чорний перець і обсмажуємо ароматні овочі до м’якості.
Вимикаємо вогонь, додаємо натертий сир, перемішуємо. Смачна начинка для рулету готова.
Викладаємо фарш між двома шарами харчової стрейч-плівки і розкачуємо корж овальної форми товщиною 1,5 див.
Знімаємо з фаршу верхній шар плівки і викладаємо посередині ароматну начинку.
Нижню плівку акуратно піднімаємо з фаршем і накриваємо інший край коржі, формуємо м’ясної батон. Акуратно викладаємо підготовлений рулет на змащений лист і відправляємо в духовку при 200 градусах на 45-50 хвилин.
Очищений ріпчасту цибулю нарізаємо дрібно і обсмажуємо в маслі (3 ст. л.) до м’якості, додаємо скибочки ароматних білих грибів (або інших лісових) і смажимо 2-3 хвилини.
Додаємо 1-1,5 чашки води, доводимо до кипіння, додаємо сметану, нарізану петрушку, сіль і перець. Тушкуємо ароматні гриби, поки половина вершковою рідини не википить. Пробуємо на сіль.
Готовий смачний рулет злегка остуджуємо, нарізаємо і подаємо з ароматним грибним соусом. Приємного апетиту!