М’ясний рулет з овочами і сиром


Смачний рулет з мішаного фаршу (яловичина+свинина) з яскравою начинкою з зеленого цибулі, червоного перцю, моркви, сиру та з ароматним вершковим соусом з лісових грибів.

Інгредієнти

  • 750 гр.

    — м’ясний фарш (яловичина+свинина)

  • 3 шт.

    — куряче яйце

  • 50 гр.

    — сухарі (панірувальні)

  • 1 шт.

    — морква (90 гр.)

  • 1 шт.

    — перець (солодкий червоний)

  • 3 стебла

    — зелена цибуля (50 гр.)

  • 150 гр.

    — сир (твердий)

  • 160 гр.

    — білий гриб (або інші лісові)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 200 гр.

    — сметана

  • 2 гілочки

    — петрушка

  • 5 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Готовий свинячий і яловичий фарш перемішуємо.


    Додаємо сухарі, яйця, сіль (близько 2 ч. л.), перець чорний (близько 1 ч. л.), добре перемішуємо і відправляємо змішаний фарш в холодильник накритим, поки готуємо овочеву начинку.


    Нарізаний дрібно зелену цибулю злегка обсмажуємо в маслі (2 ст. л.).


    Додаємо зелений лук нарізаний соломкою перець, натерту моркву, сіль, чорний перець і обсмажуємо ароматні овочі до м’якості.


    Вимикаємо вогонь, додаємо натертий сир, перемішуємо. Смачна начинка для рулету готова.


    Викладаємо фарш між двома шарами харчової стрейч-плівки і розкачуємо корж овальної форми товщиною 1,5 див.


    Знімаємо з фаршу верхній шар плівки і викладаємо посередині ароматну начинку.


    Нижню плівку акуратно піднімаємо з фаршем і накриваємо інший край коржі, формуємо м’ясної батон. Акуратно викладаємо підготовлений рулет на змащений лист і відправляємо в духовку при 200 градусах на 45-50 хвилин.


    Очищений ріпчасту цибулю нарізаємо дрібно і обсмажуємо в маслі (3 ст. л.) до м’якості, додаємо скибочки ароматних білих грибів (або інших лісових) і смажимо 2-3 хвилини.


    Додаємо 1-1,5 чашки води, доводимо до кипіння, додаємо сметану, нарізану петрушку, сіль і перець. Тушкуємо ароматні гриби, поки половина вершковою рідини не википить. Пробуємо на сіль.

    Готовий смачний рулет злегка остуджуємо, нарізаємо і подаємо з ароматним грибним соусом. Приємного апетиту!