Морквяний салат з манго і кунжутом


Оригінальний рецепт ароматної салатику з манго, моркви, насіння кунжуту з заправкою з соку лайма і натурального йогурту.

Інгредієнти

  • 2 шт.

    — морква

  • 1 шт.

    — манго

  • 3 ст. л.

    — кунжут (насіння)

  • 4 ст. л.

    — йогурт (натуральний)

  • 1 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ст. л.

    — сік лайма

Рецепт приготування

    Морква з манго очищаємо від шкірки.


    Натираємо підготовлені манго, моркву крупно і викладаємо в миску.


    Насіння кунжуту обсмажуємо на сухій сковороді і остуджуємо.


    Викладаємо насіння в підготовлені манго з морквою.


    Додаємо масло (краще оливкова), сік лайма, йогурт і добре перемішуємо. За бажанням приправляємо меленим перцем.

    Ароматний фруктово-овочевий салат подаємо відразу. Приємного апетиту!