Відмінний рецепт приготування ароматного молодої картоплі з часником і нерафінованою олією. Подаємо до овочевого рагу, м’яса або сосисок.
Інгредієнти
-
500-600 гр.
— картопля (молодий невеликого розміру)
-
4 зубчики
— часник
-
4 ст. л.
— рослинна олія (нерафінована)
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Молода картопля промиваємо під водою з губкою, акуратно знімаючи бруд і залишаючи шкірку картоплі.
Заливаємо підготовлений молода картопля водою, солимо і відварюємо 23-25 хвилин до готовності.
Поки вариться картопля, часник пропускаємо через прес в чашку, додаємо нерафіновану олію і чорний перець. Ретельно збиваємо виделкою.
З каструлі зливаємо рідину. Готовий молода картопля поливаємо сумішшю з нерафінованої олії, часнику і перцю. Акуратно перемішуємо. Ароматний молода картопля готовий!
Викладаємо молоду картоплю на тарілку, прикрашаємо й подаємо. Приємного апетиту!