Молода картопля з часником


Відмінний рецепт приготування ароматного молодої картоплі з часником і нерафінованою олією. Подаємо до овочевого рагу, м’яса або сосисок.

Інгредієнти

  • 500-600 гр.

    — картопля (молодий невеликого розміру)

  • 4 зубчики

    — часник

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія (нерафінована)

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Молода картопля промиваємо під водою з губкою, акуратно знімаючи бруд і залишаючи шкірку картоплі.


    Заливаємо підготовлений молода картопля водою, солимо і відварюємо 23-25 хвилин до готовності.

    Поки вариться картопля, часник пропускаємо через прес в чашку, додаємо нерафіновану олію і чорний перець. Ретельно збиваємо виделкою.


    З каструлі зливаємо рідину. Готовий молода картопля поливаємо сумішшю з нерафінованої олії, часнику і перцю. Акуратно перемішуємо. Ароматний молода картопля готовий!

    Викладаємо молоду картоплю на тарілку, прикрашаємо й подаємо. Приємного апетиту!