Молода капуста тушкована з картоплею


Простий рецепт страви з тушкованого молодої капусти, помідор і молодої вареної картоплі.

Інгредієнти

  • 1 качан

    — капуста (невеликий)

  • 1 кг.

    — картопля (молодий)

  • 700 гр.

    — помідори

  • 1 пучок

    — кріп

  • 30 гр.

    — вершкове масло

  • 1/2 ч. л.

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування


    Качан молодої капусти очистити від пошкоджених листків, промиваємо та нарізаємо соломкою. Підготовлену молоду капусту викладаємо в розтоплене масло і смажимо на повільному вогні накритою 10 хвилин.


    Чисті помідори нарізаємо кубиками, кріп дрібно.


    Через 10 хвилин додаємо в капусту кубики помідорів і кріп. Перемішуємо, вливаємо трохи води (1/2 чашки) і тушкуємо молоду капусту з помідорами 20 хвилин. За 10 хвилин до готовності додаємо в капусту мелений перець і сіль.


    Паралельно молода картопля промиваємо, соскабливаем ножем шкірку і відварюємо в солоній воді до готовності.

  • Готову ароматну капусту розкладаємо по тарілках, зверху додаємо нарізану молода картопля, прикрашаємо кропом і подаємо. Приємного апетиту!