Простий рецепт страви з тушкованого молодої капусти, помідор і молодої вареної картоплі.
Інгредієнти
-
1 качан
— капуста (невеликий)
-
1 кг.
— картопля (молодий)
-
700 гр.
— помідори
-
1 пучок
— кріп
-
30 гр.
— вершкове масло
-
1/2 ч. л.
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Готову ароматну капусту розкладаємо по тарілках, зверху додаємо нарізану молода картопля, прикрашаємо кропом і подаємо. Приємного апетиту!
Качан молодої капусти очистити від пошкоджених листків, промиваємо та нарізаємо соломкою. Підготовлену молоду капусту викладаємо в розтоплене масло і смажимо на повільному вогні накритою 10 хвилин.
Чисті помідори нарізаємо кубиками, кріп дрібно.
Через 10 хвилин додаємо в капусту кубики помідорів і кріп. Перемішуємо, вливаємо трохи води (1/2 чашки) і тушкуємо молоду капусту з помідорами 20 хвилин. За 10 хвилин до готовності додаємо в капусту мелений перець і сіль.
Паралельно молода картопля промиваємо, соскабливаем ножем шкірку і відварюємо в солоній воді до готовності.