Ароматні медальйони зі свинини з печерицями та грибним соусом.
Інгредієнти
- 1 кг.- свинина (вирізка)
- 500 гр.- печериці (невеликого розміру)
- 1/2 ч. л.- перець (чорний мелений)
- 150 мл.- бульйон (м’ясний)
- 2 ст. л.- оцет (бальзамічний)
- 1 ч. л.- розмарин (сушений)
- 4 ст. л.- рослинна олія
- 1/2 ч. л.- сіль
Рецепт приготування
Свинячу вирізку нарізаємо на 4 однакових шматка, посипаємо сіллю і перцем.
У глибоку сковороду з олією викладаємо шматки м’яса і швидко обсмажуємо на сильному вогні з двох сторін.
Додаємо до м’яса цілі, чисті гриби, зменшуємо вогонь. Посипаємо розмарином, додаємо бальзамічний оцет, заливаємо м’ясо з грибами бульйоном і тушкуємо протягом 10-15 хвилин.
- Готові гарячі медальйони зі свинини подаємо, додаючи зверху гриби і соус, який вийшов при гасінні м’яса з грибами. Приємного апетиту!