Спробуйте обсмажити фарш з коренем селери, морквою та листям салату, все перемішати з вареними макаронами і отримаєте оригінальне ситне блюдо.
Інгредієнти
-
220 гр.
— макарони (пір’я)
-
200 гр.
— м’ясний фарш (свинячий)
-
1 шт.
— морква
-
1/2 шт.
— селера (корінь)
-
9 листя
— салат (зелений)
-
3-4 ст. л.
— рослинна олія
-
1/3 ч. л.
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Корінь селери очищаємо, нарізаємо кубками, моркву натираємо.
В масло викладаємо фарш, додаємо підготовлені кубики кореня селери і смажимо 3-4 хвилини, помішуючи.
Потім зменшуємо вогонь, накриваємо і смажимо фарш з селерою 5 хвилин.
Листя салату промиваємо, нарізаємо смужками, додаємо у фарш.
Викладаємо підготовлену натерту моркву і перемішуємо.
Додаємо сіль, перець і смажимо ароматний фарш з овочами на середньому вогні 5 хвилин, помішуючи.
Паралельно з приготуванням фаршу з овочами відварюємо до готовності макарони, зливаємо і кладемо в ароматну суміш з фаршу і овочів. Добре перемішуємо і відразу подаємо. Приємного апетиту!