Курячий суп з хлібом


Оригінальний рецепт супу з куркою, житнім хлібом, картоплею і морквою з заправкою з яйця, сиру і зелені.

Інгредієнти

  • 200 гр.

    — курка (філе)

  • 200 гр.

    — картопля

  • 1 шт.

    — морква

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 80 гр.

    — хліб (житній)

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 2 ст. л.

    — сир (твердий тертий)

  • 1 гілочка

    — петрушка

  • 3 пір’їнки

    — зелена цибуля

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ч. л.

    — паприка

  • за смаком

    — перець (чорний)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Куряче філе з житнім хлібом нарізаємо кубиками, цибулю — півкільцями. Очищені моркву з картоплею — кубиками, петрушку з зеленим цибулею — дрібно.


    Підготовлені шматочки курки обсмажуємо в маслі 2-3 хвилини, поки не підрум’яняться. Прибираємо з сотейника.


    В олії після курки обсмажуємо півкільця цибулі, додаємо кубики картоплі, моркви і смажимо 4-5 хвилин. Викладаємо підготовлений житній хліб.


    Вливаємо в сотейник 1 літр води (краще курячий бульйон), додаємо сіль, перець, паприку і варимо 15 хвилин. У мисці змішуємо яйце, сир, підготовлену зелень і відправляємо в суп.

    Варимо ароматний суп з куркою і хлібом 1 хвилину, знімаємо з вогню і подаємо. Приємного апетиту!