Оригінальний рецепт супу з куркою, житнім хлібом, картоплею і морквою з заправкою з яйця, сиру і зелені.
Інгредієнти
-
200 гр.
— курка (філе)
-
200 гр.
— картопля
-
1 шт.
— морква
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
80 гр.
— хліб (житній)
-
1 шт.
— куряче яйце
-
2 ст. л.
— сир (твердий тертий)
-
1 гілочка
— петрушка
-
3 пір’їнки
— зелена цибуля
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
1 ч. л.
— паприка
-
за смаком
— перець (чорний)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Куряче філе з житнім хлібом нарізаємо кубиками, цибулю — півкільцями. Очищені моркву з картоплею — кубиками, петрушку з зеленим цибулею — дрібно.
Підготовлені шматочки курки обсмажуємо в маслі 2-3 хвилини, поки не підрум’яняться. Прибираємо з сотейника.
В олії після курки обсмажуємо півкільця цибулі, додаємо кубики картоплі, моркви і смажимо 4-5 хвилин. Викладаємо підготовлений житній хліб.
Вливаємо в сотейник 1 літр води (краще курячий бульйон), додаємо сіль, перець, паприку і варимо 15 хвилин. У мисці змішуємо яйце, сир, підготовлену зелень і відправляємо в суп.
Варимо ароматний суп з куркою і хлібом 1 хвилину, знімаємо з вогню і подаємо. Приємного апетиту!