Відмінний рецепт легкого курячого супу з картоплею, морквою та цибулею.
Інгредієнти
-
1/2 шт.
— курка (грудка)
-
4 шт.
— картопля
-
1 шт.
— морква
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
2 гілочки
— кріп
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
1 шт.
— лавровий лист
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Ароматний легкий курячий суп розливаємо по мисках і подаємо. Приємного апетиту!
Половина курячого філе розрізаємо на 4 частини. Відправляємо в киплячу воду, при кипінні бульйону знімаємо піну, що утворюється. Додаємо лавровий лист, сіль і перець за смаком. Варимо 15 хвилин.
Цибулю нарізаємо півкільцями, моркву кружечками, очищену картоплю нарізаємо на шматочки.
Половину підготовленого цибулі і моркви викладаємо в бульйон за 5 хвилин до приготування курки.
Половину цибулі і моркви обсмажуємо з 2 столовими ложками олії. Викладаємо в бульйон, додаємо підготовлений картоплю і нарізану кріп. Варимо курячий суп 12-15 хвилин до готовності картоплі.