Курячий суп


Відмінний рецепт легкого курячого супу з картоплею, морквою та цибулею.

Інгредієнти

  • 1/2 шт.

    — курка (грудка)

  • 4 шт.

    — картопля

  • 1 шт.

    — морква

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 2 гілочки

    — кріп

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 шт.

    — лавровий лист

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Половина курячого філе розрізаємо на 4 частини. Відправляємо в киплячу воду, при кипінні бульйону знімаємо піну, що утворюється. Додаємо лавровий лист, сіль і перець за смаком. Варимо 15 хвилин.

    Цибулю нарізаємо півкільцями, моркву кружечками, очищену картоплю нарізаємо на шматочки.

    Половину підготовленого цибулі і моркви викладаємо в бульйон за 5 хвилин до приготування курки.

    Половину цибулі і моркви обсмажуємо з 2 столовими ложками олії. Викладаємо в бульйон, додаємо підготовлений картоплю і нарізану кріп. Варимо курячий суп 12-15 хвилин до готовності картоплі.

  • Ароматний легкий курячий суп розливаємо по мисках і подаємо. Приємного апетиту!