Оригінальний рецепт приготування рулетиків з філе курячої грудки, брокколі і сиру.
Інгредієнти
-
400 гр.
— брокколі
-
4 шт.
— курка (філе грудки)
-
170 гр.
— сир (твердих сортів)
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— паприка
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Духовку розігріваємо до 200 градусів.
Пакет з брокколі відкриваємо, висипаємо в каструлю, заливаємо водою, доводимо до кипіння і відварюємо близько 5 хвилин. Потім промиваємо холодною водою, відкидаємо на друшляк.
Філе курячої грудки викладаємо між двох смуг поліетиленової плівки і відбиваємо молотком як можна тонше.
Броколі розрізаємо на невеликі шматочки, сир нарізаємо на невеликі шматочки і ділимо на чотири частини.
Відбите філе посипаємо сіллю, паприкою, викладаємо невелику кількість брокколі і одну частину нарізаного сиру.
Філе з начинкою акуратно загортаємо в рулетик і, щоб рулетики залишилися цілими, закріплюємо зубочистками. За таким методом робимо інші рулетики.
У сковороді розігріваємо 3 столові ложки рослинної олії, викладаємо рулети і швидко обсмажуємо на сильному вогні з обох боків до золотистої скоринки.
Форму для запікання змащуємо олією, викладаємо обсмажені рулетики і відправляємо запікатися в духовку на 30 хвилин.
Курячі рулетики викладаємо на тарілки і відразу подаємо. Добре до страви підійдуть картопляне пюре, овочі і соус за смаком.
Приємного апетиту!