Найсмачніший рецепт соусу Тартар з каперсів, солоних огірків, часнику, зелені і майонезу. Відмінне доповнення до риби, морепродуктів і м’яса.
Інгредієнти
-
4 шт.
— огірок (солоні невеликого розміру)
-
3 гілочки
— петрушка
-
1 ст. л.
— каперси (консервовані)
-
1 зубчик
— часник
-
1 ч. л.
— сік лимона
-
1 склянка
— майонез
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Каперси подрібнюємо, викладаємо в миску.
Солоні огірочки дрібно нарізаємо і додаємо до каперсам.
Петрушку з часником дуже дрібно нарізаємо і відправляємо до солоним огіркам і каперсам.
У підготовлені овочі з зеленню додаємо сік лимона, майонез, сіль. Перемішуємо. Соус готовий, охолоджуємо 1 годину. Приємного апетиту!