Кращий соус Тартар


Найсмачніший рецепт соусу Тартар з каперсів, солоних огірків, часнику, зелені і майонезу. Відмінне доповнення до риби, морепродуктів і м’яса.

Інгредієнти

  • 4 шт.

    — огірок (солоні невеликого розміру)

  • 3 гілочки

    — петрушка

  • 1 ст. л.

    — каперси (консервовані)

  • 1 зубчик

    — часник

  • 1 ч. л.

    — сік лимона

  • 1 склянка

    — майонез

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Каперси подрібнюємо, викладаємо в миску.


    Солоні огірочки дрібно нарізаємо і додаємо до каперсам.


    Петрушку з часником дуже дрібно нарізаємо і відправляємо до солоним огіркам і каперсам.

    У підготовлені овочі з зеленню додаємо сік лимона, майонез, сіль. Перемішуємо. Соус готовий, охолоджуємо 1 годину. Приємного апетиту!