Оригінальний рецепт приготування філе індички по-гавайськи з ананасом та сиром.
Інгредієнти
-
500 гр.
— індичка (філе)
-
6 шт.
— ананас (кільця)
-
50 гр.
— глива (або шампіньйони)
-
6 скибочок
— сир
-
1 гілочка
— петрушка
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Для приготування індички з ананасом ставимо за духовку на 200 градусів.
Філе індички розрізаємо на 6 частин і відбиваємо. Посипаємо підготовлені шматки індички сіллю і перцем.
Гриби нарізаємо. Підготовлені гриби обсмажуємо в олії з сіллю 2-3 хвилини.
Підготовлені шматки індички швидко обсмажуємо на сильному вогні по 1 хвилині з кожної сторони.
На кожен шматок обсмаженої індички викладаємо підготовлені гриби, кільце консервованого ананаса, шматок сиру і листочок петрушки. Відправляємо шматки індички з ананасом в духовку на 25-30 хвилин.
Гарячу ароматну індичку з ананасом подаємо з рисом і вареними брокколі. Приємного апетиту!